Nettimarkkinointi


"Yrittäjän käytettävissä on nykyisin tehokkaita viestimiä, jollaisista menneiden vuosikymmenien yrittäjät eivät osanneet haaveillakaan."
Viestintä on merkittävä osa yrityksen markkinointia. Välittämällä tietoa palveluista ja tuotteista yritys tekee tunnetuksi omaa toimintaansa ja löytää uusia asiakkaita. Myös asiakassuhteen jatkumiselle onnistuneella viestinnällä on suuri merkitys.

Yrittäjän käytettävissä on nykyisin viestimiä, jollaisista menneiden vuosikymmenien yrittäjät eivät osanneet haaveillakaan. Internet on pohjaton tiedon valtameri, mutta some-markkinoinnin osaaja asettaa meren pinnalle poijuja, jotta juuri oikeat ihmiset löytävät sinun tuotteesi ja palvelusi. Tätä osaamista tarjoan yrityksellesi. 

Joko sinä ja yrityksesi olette mukana hyödyntämässä sosiaalisen median (some) mahdollisuuksia? Onko kohdennettu markkinointi Facebookissa ja sähköpostitse jo käytössäsi? Hyödynnätkö sisältömarkkinointia liiketoiminnassasi? Entä löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi palvelusi ja tuotteesi verkosta?
Tarjoan sinulle palveluvalikoiman, johon kuuluu muunmuassa:
  • yrityksesi näkyminen somessa (sivut, profiilit, blogit)
  • koulutus somen hallintaan ja hyödyntämiseen markkinoinnissa,
  • asiakkaita sitouttavan sisällön tuottaminen someen (bloggaus, nettivideot)
  • mainoskampanjat somea hyödyntäen (Facebook, Google AdWords, Instagram jne.)
  • leadien kerääminen kotisivujen avulla ja sähköpostikampanjat vahvoille asiakasehdokkaille
Yhteistyö rakennetaan aina asiakkaan tarpeista lähtien.